Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2017

Реалізовано громадський проект №474 «Інноваційні комп’ютерні комплекси (1+15) для 7 шкіл Оболонського району»

На сьогоднішній день можна стверджувати, що даний проект повністю реалізований. В загальноосвітніх навчальних закладах №№20, 170, 226, 240, 252 Оболонського району міста Києва дані комп’ютерні комплекси вже повноцінно використовуються у навчально-виховному процесі. В загальноосвітніх навчальних закладах №№219 та 225 Оболонського району міста Києва комп’ютерні комплекси будуть введені в експлуатацію у листопаді 2017 року (наразі проводяться та перебувають на етапі завершення ремонтні роботи у кабінетах, де будуть встановлені комп’ютерні комплекси).

Реалізація даного проекту дозволила оновити матеріально-технічну базу, зазначених вище, закладів освіти району. Інноваційні комп’ютерні комплекси прийшли на зміну застарілій комп’ютерній техніці, яка використовувалася в кабінетах інформатики з 2003 року, що дозволило створити дітям умови для здобуття повноцінної і якісної освіти з вмінням використовувати сучасні інформаційно-комунікаційні технології. Слід також зазначити, що використання цих комплексів у навчально-виховному процесі, дозволило оновити зміст, форму та методи викладання різних предметів, а за рахунок централізованого фільтрування несумісного з навчальним процесом контенту – збільшити рівень інформаційної безпеки.

Фактичний термін реалізації даного проекту становить 10 місяців.

Під час його реалізації були проведені наступні заходи (роботи, послуги):

-  Спільно з автором проекту були розроблені технічні вимоги до інноваційних комп’ютерних комплексів.

- Технічні вимоги були погоджені в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

- Після погодження технічних вимог, управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації розпочало процедуру тендерної закупівлі. В результаті переможцем було визнано ТОВ “Торговий будинок “КОНРАД”.

-  Між управлінням освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та ТОВ “Торговий будинок “КОНРАД” було укладено договір від 12.07.2017 за №1207-5Т про здійснення поставки та введення в експлуатацію інноваційних комп’ютерних комплексів у семи загальноосвітніх навчальних закладах Оболонського району міста Києва.

-  У серпні 2017 року постачальник комп’ютерної техніки повідомив про відсутність на ринку двох позицій із запропонованого товару, та запропонував замінити їх товаром більш високої якості за ту ж саму вартість. Між управлінням освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та ТОВ “Торговий будинок “КОНРАД” було укладено додаткову угоду до договору.

- Наприкінці вересня 2017 року, зазначені вище заклади освіти, отримали інноваційні комп’ютерні комплекси. Технічні спеціалісти ТОВ “Торговий будинок “КОНРАД” надали допомогу у їх встановленні та введенні в експлуатацію.

Фактичний бюджет на реалізацію проекту становить 989982,00 грн. Були зекономлені кошти у розмірі 7098,00 грн. 

Навчально-виховний комплекс "Спеціалізована школа I - III ступенів - ліцей" №20

Оболонського району м. Києва

  

 Школа I - III ступенів №170 Оболонського району м. Києва

 

 Школа I - III ступенів №226 Оболонського району м. Києва

 

 Навчально-виховний комплекс "Школа I - II ступенів - ліцей "Управлінські технології" №240 "Соціум" Оболонського району м. Києва

 

  Спеціалізована школа №252 імені Василя Симоненка Оболонського району м. Києва

 

 Школа I - III ступенів №219 Оболонського району м. Києва

  

 Школа I - III ступенів №225 Оболонського району м. Києва

 

Перейти до спискуВерсiя для друку