КМДА Київська міська державна адміністрація


1 листопада 2017

В Оболонському районі відбулись урочистості з нагоди 73-ї річниці визволення України та 74-ї річниці визволення міста Києва від нацистів

В Оболонському районі відбулись урочистості з нагоди 73-ї річниці визволення України та 74-ї річниці визволення міста Києва від нацистів

1 листопада 2017 року  в Оболонському районі міста Києва  відбулось урочисте покладання квітів до Меморіального комплексу українським воїнам, які загинули в роки Другої світової війни, що в Пущі-Водиці, та пам’ятника воїнам-визволителям, який розташований на перехресті просп. Оболонського та вул. Тимошенка.

Ветерани Другої світової війни разом з представниками районної влади - заступником голови Оболонської райдержадміністрації Сергієм Блоховим та керівником апарату Оболонської райдержадміністрації Іриною Пашко, мешканцями району вшанували пам'ять тих, хто власними зусиллями здолав німецького агресора.

«Ви є взірцем для покоління патріотів, які, на превеликий жаль, сьогодні знову відстоюють ціною власного життя та здоров’я право на свободу, незалежність та цілісність нашої Батьківщини. Вже вкотре ми платимо таку високу ціну за мир і спокій на своїй, рідній землі. Але я вірю, що сила духу нашого народу допоможе нам подолати всі труднощі, - зазначив, звертаючись до ветеранів, Сергій Блохов. - Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я на довгі роки, добра і миру у родинах, сили та бадьорості духу!».

В цей день, слова вдячності та пошани ветеранам висловили представники громадської організації «Організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій Оболонського району м.Києва», Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату та інші учасники урочистостей. 

Фотоальбом 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.