Головна  →  Новини  →  3 листопада 2017

В Оболонському районі привітали соціальних працівників з професійним святом

В Оболонському районі привітали соціальних працівників з професійним святом

Сьогодні, 3 листопада 2017 року, в Оболонській райдержадміністрації відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Представників сфери соціального захисту району з професійним святом привітали в.о. голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Роман Лелюк, заступник голови Сергій Блохов та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Пашко.

Вони подякували присутнім за професіоналізм та відданість справі, наголосили на важливості їхньої роботи у нинішній час.

«Щоденно Вашої уваги потребують тисячі громадян: ви допомагаєте долати життєві труднощі і негаразди, вселяєте у серця віру й надію. Дякую Вам за доброту, милосердя, чуйність та щедрість душі, готовність підтримати в скрутну хвилину. Нехай Ваша нелегка праця приносить задоволення та винагороджується вдячністю й повагою ваших підопічних. Бажаю Вам міцного здоров'я, витримки, невичерпної енергії та наснаги у професійній діяльності" - зокрема зазначив Роман Лелюк.  

За багаторічну та сумлінну працю, високий професіоналізм кращим працівникам соціальної сфери вручили подяки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку