Головна  →  Новини  →  10 листопада 2017

Відбувся заключний гала-концерт «Шлях до зірок» XXVI Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе»

Відбувся заключний гала-концерт «Шлях до зірок» XXVI Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе»

09 листопада в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся заключний гала-концерт «Шлях до зірок» XXVI Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе».

Організували свято Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі, за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської РДА та спонсорів свята: ПАТ «Оболонь» і голови ГО «Громадський імідж» Євгенія Михайловича Кацовського.

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Леонідович Цибульщак привітав учасників, їх батьків та гостей фестивалю, а також вручив подяки спеціалістам Центру соціально-психологічної реабілітації з нагоди 20-річчя з дня його створення.

Директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Валеріївна Колобова звернула увагу на колоритність цьогорічного фестивалю, наскрізною темою якого була культура, звичаї та традиції Японії.

Помічник депутата Київради від фракції «Солідарність» Людмили Василівни Костенко Тетяна Миколаївна Гірман привітала переможців фестивалю і побажала їм міцного здоров’я та нових творчих здобутків.

Пісня «Ми щасливі діти», яка була виконана акапельно вокальним дитячим колективом «Камертон» підліткового клубу «Супутник», розпочала концерт, налаштувавши всіх присутніх на високий професіоналізм та майстерність кожного учасника.

Кожен лауреат отримав диплом, кубок та подарунки, а переможці будуть представляти наш район вже на міському фестивалі.

Вітаємо всіх учасників і бажаємо подальших успіхів та звершень.

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку