КМДА Київська міська державна адміністрація


14 листопада 2017

Віталія Кличка переобрали Головою Асоціації міст України

Мера Києва Віталія Кличка переобрали Головою Асоціації міст України. Рішення було ухвалене одноголосно під час загальних зборів АМУ, які відбуваються в столиці.

Віталій Кличко подякував за підтримку головам громад – членам АМУ. І зазначив, така довіра для нього – це і велика відповідальність.

«Ми бачимо, яке сьогодні в Україні несприйняття політиків. Протягом понад 20 років наші політики змагалися, хто краще зможе пообіцяти, цікавіше розказати, проспівати. І сьогодні образ політика – це людина, яка не відповідає за свої слова. У нас як мерів міст є місія: те, про що ми говоримо – ми робимо. І люди можуть побачити й оцінити результати нашої роботи у нових дорогах, нових дитсадках і школах, центрах надання послуг. Реформи втілюються не зверху, а починаються на місцях – там, де люди прагнуть змін і одразу їх відчувають. І кожен із вас, маючи ресурси і важелі, на своєму місці реалізовує очікування людей, – зазначив Віталій Кличко. – Ще раз хочу подякувати вам за довіру. Ваша підтримка – це велика відповідальність. Моє завдання – щоби АМУ була справді ефективним інструментом для кожного голови громади, щоби інтереси місцевих громад були завжди враховані».

kievcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.