Головна  →  Новини  →  22 листопада 2017

В Оболонському районі відбувся міжнародний турнір з баскетболу

17-19 листопада 2017 року в спортивному комплексі Коледжу морського і річкового флоту Державного університету інфраструктури та технологій за адресою: проспект Героїв Сталінграда, 2 проходив Міжнародний турнір «Відкритий Кубок України з баскетболу пам’яті МСМК Миколи Баглея серед команд ветеранів».

Організаторами турніру виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація, Асоціація ветеранів баскетболу України «Ветеран», за сприяння та підтримки Державного університету інфраструктури та  технологій, Коледжу морського і річкового флоту Державного університету інфраструктури та технологій, Федерації баскетболу України, Федерації баскетболу м. Києва.

У турнірі взяли участь 12 команд, які представляли клуби ветеранів баскетболу з Молдови, міст та областей України та міста Києва. Серед команд-учасниць вперше на турнірі виступили чотири жіночі команди: «Закарпатські Ведмедиці» м. Мукачево, «Ледіс-Легіон» м. Київ, «Легіон-21» м. Київ, «Аміко» м. Миколаїв.

Ігри турніру проходили у трьох вікових категоріях учасників: серед чоловіків 55+, 65+, та серед жінок 45+.

19 листопада 2017 року відбулись фінальні ігри, урочисте закриття турніру та нагородження переможців і призерів.

У віковій категорії 45+ серед жіночих команд переможицею турніру стала команда «Закарпатські ведмедиці» м. Мукачево. Друге місце виборола команда «Ледіс-Легіон» м. Київ. Бронзовим призером стала команда «Аміко» м. Миколаїв.

Серед чоловіків у віковій категорії 55+ володарем золотого кубку стала команда «КРИВБАСВЕТЕРАН» м. Кривий Ріг. Друге місце посіла і стала срібним призером команда «Ветеран» м. Київ.  Третє місце виборола команда «Ветеран» з Молдови.

У віковій категорії 65+ серед чоловіків перемогу здобула команда «BIG GAME». Срібним призером стала команда «Ветеран» м. Київ, у складі якої Заслужений тренер України з баскетболу, дворазовий чемпіон світу і Європи, президент Асоціації ветеранів баскетболу України Карпухін Володимир Георгійович, який зробив значний особистий внесок у розвиток баскетболу серед ветеранів. Бронзовим призером стала команда «Галичина» м. Львів.

У номінації «Найдосвідшеніший гравець» відзначилися: 77-річний Шохін Володимир, майстер спорту України з баскетболу, який грав у складі київської команди ветеранів баскетболу «Ветеран», яка виборола друге місце у турнірі у віковій категорії учасників 65+ та Пивоварова Ірина, майстер спорту України з баскетболу серед жінок, яка на турнірі грала у складі київської команди  «Легіон – 21».

Всі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та дипломами.

Перейти до спискуВерсiя для друку