Головна  →  Новини  →  28 листопада 2017

Відбулось чергове засідання Колегії Оболонської райдержадміністрації

Відбулось чергове засідання Колегії Оболонської райдержадміністрації

Сьогодні, під головуванням очільника району Олександра Цибульщака відбулось засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. На засіданні були присутні заступник голови Сергій Блохов, керівник апарату Ірина Пашко, керівники структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації та комунальних підприємств району, представники Громадської ради при Оболонській РДА.

Під час колегії, відповідно до порядку денного, було розглянуто такі питання:

- Про стан ринку праці в Оболонському районі м. Києва та про хід виконання «Міської Програми зайнятості населення до 2017 року» (доповів Паніотов Семен Павлович – директор Оболонського районного центру зайнятості);

- Про хід призначення та надання житлових субсидій на оплату комунальних послуг у зв'язку з підвищенням цін та тарифів на комунальні послуги (доповіла Клебанова Олена Борисівна –начальник управління праці та соціального захисту населення);

- Про зміни в законодавстві про пенсійне забезпечення відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017 № 2148-08 (доповіла Бойко Олена Володимирівна – голова комісії з припинення Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві).

Також під час засідання колегії відбулась презентація дослідження "Оболонський район: потенціал до громадотворення", яку представив Іван Вербицький – аналітик аналітичного центру «CEDOS».

Перейти до спискуВерсiя для друку