Головна  →  Новини  →  8 грудня 2017

Через ярмарки змінять рух автобуси маршрутів № 61, 98, 101 та тролейбуси маршруту № 34

У суботу, 9 грудня вносяться зміни у роботу автобусів маршрутів № 61, 98, 101 та тролейбусів маршруту № 34 у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків на вул. Олександра Сабурова, вул. Милославській та вул. Йорданській. Про це повідомляють у КП «Київпастранс».

Так, на вул. О. Сабурова (на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. В. Маяковського) рух автобусів маршрутів № 61, № 98 буде організовано:

Маршрут № 61: вул. Радунська – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. М. Цвєтаєвої – просп. В. Маяковського – вул. О. Сабурова – вул. М. Закревського – вул. Т. Драйзера – просп. Генерала Ватутіна – вул. М. Кибальчича – б-р Перова – вул. І. Микитенка (в зворотному напрямку – вул. Сулеймана Стальського) – вул. Райдужна – залізнична платформа «Троєщина»;

Маршрут № 98: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. М. Цвєтаєвої – просп. В. Маяковського – вул. О. Сабурова – вул. Пухівська – ТЕЦ-6.

На вул. Милославській (на ділянці від просп. В. Маяковського до вул. М. Закревського) автобуси маршруту  № 101 курсуватимуть: ст. м. «Петрівка» – просп. С. Бандери – Московський міст – просп. Генерала Ватутіна – просп. В. Маяковського – вул. М. Закревського – вул. М. Цвєтаєвої – просп. В. Маяковського – вул. Милославська.

На вул. Йорданській (на ділянці від вул. О. Архипенка до просп. С. Бандери) рух тролейбусів маршруту № 34 буде організовано: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. С. Бандери та в зворотному напрямку.

 kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку