Головна  →  Новини  →  11 грудня 2017

Міжнародна конференція з нагоди Всесвітнього Дня прав людини в НВК «Оболонь»

В рамках тижня правових знань 08 грудня 2017 року в НВК «Оболонь» була проведена Міжнародна конференція з нагоди Всесвітнього Дня прав людини.

 В конференції взяли участь школи-партнери НВК «Оболонь» по міжнародному проекту ПАШ ЮНЕСКО «Навчання для майбутнього» - Мовна школа імені Івана Вазова м.Пловдів Болгарія та Європейський ліцей м. Баку Азербайджан. Мета конференції: познайомити учнів із Загальною декларацією прав людини через спілкування, діалог, створення спільного презентаційного матеріалу  виховувати в учнів повагу до прав людини, пропагувати ідеї рівноправності, соціальної відповідальності та взаємодопомоги, формувати готовність до міжкультурної комунікації. 

Під час конференції, яка проходила онлайн, учні дізналися про історію виникнення Міжнародного Дня прав людини познайомилися із Загальною декларацією прав людини. Учні кожної школи, представили статті Загальної декларації прав людини, які вони вважають найбільш важливими для своєї країни і пояснили свій вибір. Презентація та обговорення статей проходили англійською мовою. Багато уваги було приділено питанню реалізації прав дитини в школі. Зокрема, учні Бакинського Європейського ліцею поділилися досвідом роботи в міжнародному проекті «Демократія в школі». Під час конференції учні не тільки познайомилися із Загальною декларацією прав людини, але й поглибили знання із англійської мови та формували компетентності для життя у мультилінгвальному та полікультурному світовому просторі.

 за інформацією управління освіти

1
2
3
4
5
6
7
 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку