Головна  →  Новини  →  12 січня 2018

У Києві стартує романтична поїздка ретропоїздом

У неділю, 14 січня, з Центрального залізничного вокзалу в Києві відправиться ретропоїзд

Запрошуємо жителів і гостей Києва під час зимових свят проїхати столицею України ретропоїздом. Вирушити ним у подорож Київським залізничним кільцем можуть усі охочі 14 та 19 січня. Відправлення о 13:45 зі станції Київ-Пасажирський.

Під час подорожі ретропоїздом пасажири зможуть помилуватися краєвидами столиці та Дніпром, побачити вантажні та пасажирські станції, локомотивні депо, історичну пам’ятку – будівлю депо Київ-Московський, яке свого часу було основним для вантажних паровозів. За майже дві з половиною години ретропоїзд зробить кільце через Петрівку, Дарницю, Видубичі.

Прибуватиме поїзд після святкової поїздки на станцію Київ-Пасажирський о 16:15.

У складі поїзда чотири комфортабельні вагони з м’якими місцями для сидіння та вагон-ресторан. Святковий поїзд поведе бригада з локомотивного депо станції Сновськ, яке засноване в 1873 році та є базовим депо з обслуговування паровозів в Україні.

Квитки на ретропоїзд можна придбати в залізничних касах вокзалу або за допомогою онлайн-сервісу booking.uz.gov.ua. При придбані квитка через онлайн-систему слід вказувати станцію відправлення Київ, а станцію прибуття Караваєві Дачі.

Вартість квитка для дорослих: 80 грн, для дітей – 45 грн.

Також охочі можуть відвідати виставку історичного рухомого складу на станції Київ-Пасажирський, що розташована біля 14-ї колії. Тут можна оглянути паровози різних серій, унікальні тепловоз ТЭ3 та електровоз ЧС4, пасажирські вагони-салони побудови першої половини ХХ сторіччя та спеціальну техніку.

 

 

vechirniykiev.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку