КМДА Київська міська державна адміністрація


12 січня 2018

Різдвяна виставка юних художників Оболоні в Музеї театрального, музичного та кіномистецтва України

Свято відбулося! Музей театрального, музичного та кіномистецтва України,  розташований на території  Києво-Печерської лаври, з 18 грудня по 14 січня  щиросердечно відкрив  свої двері для виставки дитячих робіт на новорічно-різдвяну тематику.

 Більше 30 композицій були  майстерно виконані  учнями художнього відділення Дитячої школи мистецтв № 5 Оболонського району м. Києва до щорічної музейної акції «Від Миколая до Меланки та Святого Василя».

Різдвяні біблійні сюжети, дитячі мрії про зустріч з Святим Миколаєм, картинки народних обрядів колядування та щедрування яскраво відобразилися в живописних та графічних роботах юних художників.  Атмосферу  передчуття новорічного свята  подарували  відвідувачам музею вихованці викладачів Олександри Вікторівни  Діденко, Яни Миколаївни Сурело, Марини  Сергіївни Дмитренко, Марії Олександрівни Одненко – Цигульової, Оксани Володимирівни Іватьо. До експозиції  також увійшли  декілька робіт із шкільної новорічної колекції  левкасів.

В інтерв’ю Радіо Культура  заступник директора Дитячої школи мистецтв №5 Андреєва Галина Борисівна розповіла, що діти працювали дуже  натхненно, в передчутті  того, що зможуть цією виставкою  подарувати емоцію радості  та відчуття свята багатьом людям.  Їм це вдалося повною мірою!

 

За інформацією ДШМ№5



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.