Головна  →  Новини  →  19 січня 2018

Теплі зимові читання в бібліотеці імені Саші Чекаліна для дітей

Узимку хочеться чогось дуже затишного, життєствердного, святково-радісного й водночас глибокого.  Для тих, хто любить читати, книжка стане найкращим другом цієї холодної пори. Адже, що може бути кращим за цікаву історію, теплий плед, гарячу чашку запашного чаю з улюбленим смаколиком та бурхливу уяву, яка здатна перенести тебе у дивовижний світ літературних пригод.

І тоді ніякі морози не страшні, а довгі зимові вечори перетворюються на такі бажанні теплі читання!

Куди ж варто відправитися за теплими історіями? Безумовно, у бібліотеку імені Саші Чекаліна для дітей, тим паче там вже заздалегідь підготувалися. Зокрема, читачі не залишили поза увагою виставку-інсталяцію «Теплі зимові читання». Оригінально оформлена виставкова зона та відібрані найкращі видання для дітей, і новинки, і всім відомі твори, безумовно налаштовують на святковий лад. І відразу хочеться не лише погортати, а й почитати разом з дітками книжки, які пропитані атмосферою добра та справжнього щастя, відкривають найдорожчі та водночас найпростіші істини.

Саме такі світлі та життєствердні твори стали головними героями літературної мозаїки «Зимові історії», що відбулася для учнів 2-в класу школи №14.

Приємно бачити усміхнені дитячі обличчя та відчувати, що таку радість здатна принести книга!

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку