Головна  →  Новини  →  22 січня 2018

У метрополітені запрацює більше турнікетів для оплати банківською карткою

Ще 12 турнікетів із можливістю оплати проїзду банківською карткою запрацюють у столичній підземці до кінця січня. Про це повідомили в КП «Київський метрополітен».

Зокрема, по два турнікети на станціях метро «Героїв Дніпра», «Мінська», «Оболонь», «Петрівка» та «Контрактова площа». І ще по одному – на станціях «Тараса Шевченка» та «Поштова площа». У лютому перелік планується поповнити станцією «Олімпійська».

Нагадаємо, що у 2015 році київський метрополітен став 5-м у світі, де можна оплатити проїзд безконтактною банківською карткою через турнікет. Тепер пасажири використовують послугу в середньому 40 000 разів щодня.

Окрім банківської картки на жовтих турнікетах у звичайному режимі можна скористатися будь-якою іншою карткою: проїзним, карткою киянина, телефоном із додатком Android Pay чи карткою метро. Використання електронних засобів оплати заощаджує пасажирам кошти, а також час.

Для уточнень щодо роботи турнікетів чи у разі, якщо не спрацювала будь-якого виду картка, можна звертатися до сервісних центрів, що працюють із 8:00 до 19:00 без вихідних у вестибюлях станцій: «Майдан Незалежності», «Дарниця» (новий вихід), «Дорогожичі», «Політехнічний інститут».

 

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку