Головна  →  Новини  →  23 січня 2018

В Оболонському районі збудують школу коштом європейських інвесторів за 200 мільйонів гривень

За результатами проведеного конкурсу із залучення інвестора, Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією та ТОВ «АР Освіта» укладено інвестиційний договір про будівництво приватної середньої школи в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В у Оболонському районі.

Орієнтовний об’єм інвестицій в будівництво школи складає 200 млн. грн. Також інвестор сплатить до бюджету міста Києва кошти на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва внесок у розмірі 15,1 млн. грн.

Інвестор має намір на земельній ділянці площею 2,2 га побудувати приватну школу орієнтовною площею 8 853 м2 загальною місткістю 660 місць, протягом п’яти років.

Реалізація зазначеного проекту дозволить збільшити рівень забезпеченості освітніми послугами дітей Оболонського району, створити робочі місця для працівників у сфері освіти, а також наповнити бюджет міста Києва.

Довідково: Департаментом економіки та інвестицій був проведений інвестиційний конкурс відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 06.03.2015 № 208 «Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва приватної середньої школи в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В в Оболонському районі».

За результатами вищезгаданого конкурсу переможцем визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «АР Освіта» (ідентифікаційний код – 41711357), результати затверджені розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 28 грудня 2017 року № 1703.

ТОВ «АР Освіта» входить до групи компаній Агро-Регіон, що в свою чергу з 2007 року на 100% належить власникам шведської інвестиційної компанії East Capital, яка є однією з найбільших інвестиційних компаній Західної Європи, має багаторічний досвід роботи у сфері комерційної нерухомості, володіє та здійснює управління провідними фондами комерційної нерухомості в країнах Балтії загальною вартістю 600 млн. євро.

dei.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку