Головна  →  Новини  →  31 січня 2018

Щодо розрахунків за пільги та житлові субсидіі населенню!

Підприємства – надавачі послуг з транспортування, розподілу та постачання природного газу, послуг з тепло-, водопостачання і водовідведення, послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, вивезення побутового сміття та рідких нечистот, які беруть участь у розрахунках, передбачених Порядком проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 81 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 березня 2002 року N 256, та взаємодії учасників таких розрахунків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 04.01.2018 №1, відкривають рахунки в органах Казначейства за своїм місцезнаходженням у розрізі видів послуг з окремою ознакою.

        Для відкриття рахунків учасники розрахунків подають до органів Казначейства документи, визначені Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22 червня 2012 року N 758,  та копії ліцензій, які підтверджують право суб'єкта господарювання на здійснення відповідного виду діяльності (на видобування, постачання, розподіл та транспортування природного газу, виробництво та постачання теплової енергії, на централізоване водопостачання та водовідведення тощо), або виписки з реєстру ліцензіатів, розміщеного на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі - НКРЕКП) www.nerc.gov.ua (на постачання, транспортування та розподіл природного газу, виробництво та постачання теплової енергії, на централізоване водопостачання та водовідведення), затверджені печаткою підприємства (у разі її використання).

          Перелік документів, які подаються до органів Казначейства:

1. Заява про відкриття рахунків за підписом керівника та головного бухгалтера або інших посадових осіб, яким відповідно до затвердженої в установленому порядку картки із зразками підписів та відбитка печатки надано право першого та другого підписів;

2. Копія належним чином зареєстрованого (затвердженого) установчого документа, засвідчена в установленому законодавством порядку. Юридичні особи, установчі документи яких оприлюднені на порталі електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, установчі документи в паперовій формі не подають.

3. Картка із зразками підписів та відбитка печатки і перелік рахунків, якими можуть розпоряджатися зазначені у картці особи, у двох примірниках. З карткою подаються:

- копії сторінок паспорта громадянина України  та копію документа, що містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України. Копії зазначених документів засвідчуються підписами їх власників та вчиненням напису "Згідно з оригіналом" відповідальною особою клієнта, яка засвідчує копію, із зазначенням її посади, підпису, ініціалів, прізвища та дати засвідчення копії;

- копії відповідних документів (наказ, протокол тощо), що підтверджують повноваження зазначених у картці осіб та надання права першого та другого підписів посадовим особам, що зазначені в картках із зразками підписів, що цим самим уповноважує їх розпоряджатися рахунком (рахунками). Копії цих документів засвідчуються підписом посадової особи, яка підтверджує відповідність копії оригіналу, про що робиться напис "Згідно з оригіналом", проставляються дата, посада, підпис, прізвище та ініціали особи, яка вчинила напис, і завіряються печаткою з найменуванням відповідної установи.

Документи на відкриття рахунків подають до органу Казначейства особи, які мають відповідні повноваження та право першого або другого підпису з супровідним листом.

Бланки документів для завантаження: заява про відкриття рахунків, картка із зразками підписів, перелік рахунків, договір на розрахунково-касове обслуговування.

 

 

Управління Державної казначейської служби України

у Оболонському районі м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку