КМДА Київська міська державна адміністрація


1 лютого 2018

Відбулась нарада щодо реконструкції вулиці Сім"ї Кульженків на ділянці від вул. Лугової до Великої Кільцевої дороги

Відбулась нарада щодо реконструкції вулиці Сім"ї Кульженків на ділянці від вул. Лугової до Великої Кільцевої дороги

В Оболонському районі вже тривалий час існує нагальна проблема транспортного перевантаження площі Шевченка, вул. Полярної і Автозаводської через інтенсивний рух великовантажного транспорту, що погіршує стан дорожнього покриття проїжджої частини автошляхів, екологічну ситуацію, умови проживання і безпеки мешканців Мінського масиву.

За ініціативи і пропозиціями Оболонської РДА підготовлено розпорядження КМДА від 06.11.2017 № 1391 «Про затвердження робочого проекту «Реконструкція вул. Петра Дегтяренка на ділянці від вул. Лугової до Великої Кільцевої дороги в Оболонському районі», яким передбачено виконання комплексу супутніх, але дуже важливих підготовчих інженерних робіт. Замовником робіт визначено  КК «Київавтодор». Роботи з реконструкції вул. Сім"ї Кульженків вже розпочато.

З метою координації дій підрядних і субпідрядних організацій для своєчасного і належного виконання відповідних робіт сьогодні, 1 лютого,  голова Оболонської РДА Олександр Цибульщак провів розширену нараду за участю керівників і відповідальних виконавців і організацій.  На нараді були присутні представники Оболонської РДА, КК «Київавтодор», КП «Інженерний центр», ТОВ «Укртунельбуд», ГБК «Полярний», ПАТ «Домобудівний комбінат №4». Спільно було визначено терміни та обсяги виконання окремих етапів робіт.

Реконструкція вулиці Сім"ї Кульженків значно покращить транспортне обслуговування мешканців Оболонського району, буде здійснено розвантаження площі Шевченка від транзитного транспорту. З’явиться можливість заборонити рух великовантажного транспорту, який прямує з Великої кільцевої дороги в сторону площі Шевченка, що значно покращить екологічну ситуацію та умови проживання і безпеки мешканців Мінського масиву. 

 

За інформацією сектору з питань
транспорту, енергетики та зв'язку



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.