Головна  →  Новини  →  15 лютого 2018

Відбулось чергове засідання громадської комісії з житлових питань

Відбулось чергове засідання громадської комісії з житлових питань

14 лютого 2018 року під головуванням керівника апарату Оболонської РДА Ірини Пашко відбулося друге у 2018 році засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації. На засіданні були присутні 10 членів громадської комісії із 12.

Під час засідання було розглянуто такі питання: заяви громадян про зарахування на квартирний облік (9), про внесення змін до квартирних справ (15), про зняття з квартирного обліку (1), про перезатвердження на квартирному обліку квартирних справ, які надійшли з інших районів міста Києва (2), щодо розгляду клопотань підприємств стосовно виключення квартир з числа службових (1) та два питання щодо попереднього розподілу трьох квартир для позачергових категорій «Інваліди війни (при виконанні обов’язків військової служби)» та «Багатодітні сім’ї, які мають п’ять і більше дітей та при народженні у однієї жінки одночасно трьох і більше дітей».

З інформацією щодо кожного питання доповів начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Оболонської райдержадміністрації Поплавський Сергій Миколайович.

За результатами розгляду та голосування було прийнято відповідні рішення, на основі яких будуть підготовлені подання для прийняття розпоряджень Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

 За інформацією відділу обліку та розподілу житлової площі

Перейти до спискуВерсiя для друку