КМДА Київська міська державна адміністрація


16 лютого 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: у Києві з’явилися нові вулиці

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: у Києві з’явилися нові вулиці

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«У Києві з’явилися нові вулиці»

У Подільському районі Києва найменували 8 нових вулиць – на честь українських військових діячів, письменника, підприємців-садівників, а також повернено зниклі вулиці.

«Батьки стають ревізорами, вчителі опановують ази бухгалтерії»

Принаймні три новації свіжого закону про освіту взяті з київського досвіду останніх років: фінансова автономія шкіл, обрання директорів на відкритих конкурсах і звітність останніх про всі надходження та витрати, зокрема, й з батьківських так званих добровільних фондів.

«Як заохотити українців читати: рецепт від Ірен Роздобудько»

Ірен Роздобудько – відома письменниця, журналіст та сценарист, автор майже тридцяти книг. Вона не впадає у розпач через «шокуючі» дані про те, що українці мало читають. Пані Ірен щороку видає нові романи та повісті, і вважає, що кожному необхідно шукати свою мотивацію.

Віталій Кличко: «Ми не опускали рук і, як і обіцяли, крок за кроком змінювали наше місто»

Мер Києва підбив підсумки роботи столичної влади за 2017-й рік і окреслив плани, які втілюватимуть у києві цьогоріч

«Острівець безпеки на Хрещатику»

На Хрещатику з’явиться розбірний острівець безпеки. Про це попередньо домовились з КМДА автори громадського проекту, що передбачає встановлення чотирьох острівців безпеки в різних районах міста.

«З «Карткою киянина» – всіма видами транспорту»

З квітня «Карткою киянина» можна буде користуватися як проїзним не тільки в метро, міській електричці та швидкісному трамваї, а й в тролейбусах і трамваях.

«Бессарабка: від проблем до комфорту»

Міська влада обіцяє реорганізувати рух та зробити зручним для пішоходів пересування однією з центральних площ. Перевантаженість автомобільного руху біля Бессарабської площі призвела до того, що через загазованість вона входить до найбільш забруднених місць у Києві. Цьому сприяє і розташування у низині, і відсутність дерев – бульвар на вулиці Басейній було знищено під час реконструкції на початку 2000-х.

«Житній ринок в очікуванні реконструкції»

Подальшу долю торговельного центру на Подолі визначить публічне обговорення. Житній ринок збудовано у новітньому стилі модернізму за проектом архітекторів О.Моніної та В.Штолько. Будівля введена в експлуатацію у 1980 році. І все було б чудово, якби не одне «але».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

dsk.kievcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.