Головна  →  Новини  →  23 лютого 2018

Відбулося чергове засідання Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій району

22 лютого 2018 року в приміщенні ПАТ «Чинбар» відбулося перше з початку року засідання Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району міста Києва.

З інформацією про підсумки роботи промислового комплексу району за минулий 2017 рік виступив перший заступник голови Оболонської РДА Лелюк Роман Валерійович. Також він розповів про чергову виставку-презентацію продукції київських виробників «Зроблено в Києві», яка відбудеться в червні цього року, та закликав підприємства долучатися до участі в заході.

Ліщук Віктор Іванович, голова Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району м. Києва, генеральний директор ПАТ «Чинбар», розповів про своє підприємство, а також про план роботи Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району на 2018 рік. Як наголосив доповідач, найбільші сподівання щодо розвитку галузі промисловці району пов’язують із запровадженням нової економічної моделі, реалізацією нещодавно прийнятої Експортної стратегії України, заходами зі стимулювання створення нових робочих місць.

З інформацією про програми кредитування бізнесу виступила Пилипенко Світлана Володимирівна – заступник керуючого ТВБВ № 10026/0143 Ощадбанку. Зокрема, вона повідомила про можливість отримання підприємствами «швидких грошей» – мікрокредитів під 24-28%.

Рябченко Сергій Васильович, старший науковий співробітник Інституту надтвердих матеріалів ім. Бакуля НАН України, презентував інструментально-технічні розробки Інституту, які можуть використовуватися промисловими підприємствами району у власному виробництві та в міжгалузевій кооперації.

Також на засіданні відбулося жваве обговорення законопроекту Верховної Ради України №7206 від 7 грудня 2017 року, який ще називають «Купуй українське, плати українцям». Присутні керівники обговорили переваги та ризики від його запровадження та зійшлися на необхідності доопрацювання механізму його реалізації.

За інформацією сектору промисловості

Перейти до спискуВерсiя для друку