Головна  →  Новини  →  23 лютого 2018

Олександр Цибульщак представив звіт про роботу районної влади у 2017 році

Олександр Цибульщак представив звіт про роботу районної влади у 2017 році

Сьогодні, 23 лютого 2018 року голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак прозвітував про результати діяльності Оболонської райдержадміністрації за 2017 рік.

На заході були присутні мешканці району, депутати Київської міської ради, представники Оболонської райдержадміністрації, комунальних підприємств, Громадської ради при Оболонській РДА, ОСББ, ЖБК та органів самоорганізації населення.

Олександр Леонідович під час своєї доповіді зазначив, що діяльність Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації протягом звітного періоду була спрямована на наповнення бюджетів усіх рівнів, соціальний захист населення та захист прав дітей, збереження мережі закладів освіти та культури, утримання в належному санітарно-технічному стані території району та її озеленення, забезпечення тісної співпраці з громадою району у вирішенні питань місцевого значення. За результатами рейтингової оцінки діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій за 2017 рік Оболонський район посів ІІ-ІІІ місце разом з Печерським районом. 

Під час звіту голова зупинявся як на досягненнях району, так і на проблемних питаннях в різних галузях і сферах, та представив фотозвіт про проведену роботу.

"В межах повноважень районна влада забезпечує реалізацію міських програм: «Турбота. Назустріч киянам на 2016-2018 роки», «Соціальне партнерство», «Діти. Сім'я. Столиця», «Молодь та спорт столиці», «Здоров’я киян», програма протидії епідемії ВІЛ-інфекції, програма оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва, програма «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві» та інші", - зокрема зазначив Олександр Цибульщак. 

"З метою сприяння участі мешканців у прийнятті рішень районною владою, налагодження ефективного зворотнього зв’язку між райдержадміністрацією та громадою, постійно проводяться консультації з громадськістю з питань, що стосуються розвитку нашого району та життєвих інтересів його мешканців. Консультації - це важливий інформаційний захід, спрямований на з’ясування громадської думки на етапі підготовки рішень органом влади або під час внесення змін. - наголосив Олександр Леонідович. - Підтвердженням відкритості, доступності, прозорості у нашій роботі , готовності до діалогу з громадою є реалізація багатьох проектів та ініціатив мешканців району. Завдяки проведенню постійних консультацій з активістами, представниками громадських організацій, тісній співпраці з депутатами Київської міської ради продовжується реконструкція парку «Наталка» в урочищі затоки Дніпра, відновлення парку відпочинку «Пуща-Водиця», благоустрій території біля річки Почайни, з’являються нові сквери. Результатом консультацій є зміна маршрутів та поява нових зупинок громадського транспорту, встановлення «лежачих поліцейських», визначення локацій для проведення толок, облаштування дитячих та спортивних майданчиків тощо".

"Ми поступово прийшли до того, що саме громада повинна вирішувати, як розвиватись Києву далі. І тут безсумнівно попереду всіх районів - Оболонь. Наші активісти – це наша гордість, вони дійсно є рушійною силою перетворень. Вони не тільки генерують ідеї, а й безпосередньо беруть участь у втіленні їх у життя. Тож, ми готові до прозорого та конструктивного діалогу, готові підтримати цікаві ідеї, реалізація яких сприятиме розвитку і процвітанню нашого району, зробить його комфортним для проживання мешканців та привабливим для гостей столиці" -  завершуючи свій звіт, підкреслив голова району.

Після презентації звіту, Олександр Леонідович відповів на запитання присутніх щодо діяльності районної держадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності Оболонського району та планів на майбутнє. А особливо приємно було почути схвальні відгуки про роботу районної влади від активних мешканців району та депутатів Київської міської ради.

ПЕРЕГЛЯД ВІДЕО

Перейти до спискуВерсiя для друку