КМДА Київська міська державна адміністрація


7 березня 2018

Любі наші жінки!

Любі наші жінки!

Сьогодні я маю честь і виняткову нагоду від імені усіх чоловіків району привітати Вас з прийдешнім святом – жіночим днем 8 Березня та висловити наші найкращі почуття.

Давно і справедливо сказано, що усе прекрасне в житті від жінки. Жінка порадниця та захисниця, її обожнюють, їй поклоняються. Жінка дає життя, плекає, зігріває та надихає, творить та утверджує в нашому мирі злагоду, милосердя та людяність. Слово матері, як талісман оберігає від зла і негод, провідною зіркою добра веде нас життєвим шляхом. В усьому, що ми маємо, завдячуємо Вам, милі жінки.

Сучасні жінки беруть активну участь у соціальному, політичному та суспільному житті держави. Усюди, де потрібна тактовність та дипломатичність, уміння стрімко реагувати на зміни подій, не обійтися без жінки. Вам, дорогі наші, будь-яка справа по плечу.

І сьогодні, в переддень чудового весняного свята хотів би висловити глибоку пошану і подяку за вашу доброту та чуйність, любов і толерантність, щирі серця та мудрі душі.

Зичу Вам, щоб піднесений настрій, пробуджений весняною красою, зберігався до глибокої осені життя. Завжди будьте здорові, щасливі, чарівні. Хай легкими будуть Ваші думи, родинного затишку, спокою та злагоди, достатку та взаєморозуміння.

Бажаю Вам, щоб посмішка не зникала з Вашого обличчя, бо вона вселяє віру, надію та любов, а доля дарувала лише приємні несподіванки.

Зі святом Вас,  дорогі мої!

 

 

З повагою
Голова Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                                      Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.