Головна  →  Новини  →  20 березня 2018

В Оболонській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

В Оболонській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

 

Сьогодні, 20 березня 2018 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участю першого заступника голови Романа Лелюка, заступника голови Сергія Блохова, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада. 

Під час наради, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1.  Про стан прибирання території району під час ліквідації наслідків снігопадів (доповів: Нікитюк Олексій Олександрович – начальник відділу контролю за благоустроєм та збереження навколишнього середовища).

2. Про здійснення закупівель товарів, робіт та послуг через систему електронних закупівель в Оболонському районі м. Києва у 2017 році (доповіли: Палій Євген Вікторович – заступник керівника апарату-начальник юридичного відділу та Міщенко Галина Іванівна – завідувач сектору державних закупівель відділу бухгалтерського обліку та звітності).

3. Звіт про роботу відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю за 2017 рік (доповіла: Тюкачева Ольга Юріївна – начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю).

4. Інформація: Про оподаткування подарунків різної вартості (проінформував: Корчевний Олександр Федорович – начальник відділу адміністрування податків з громадян Державної податкової інспекції в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві).

За результатами проведення наради складено протокол доручень.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку