Головна  →  Новини  →  23 квітня 2014

Володимир Бондаренко представив громаді Оболонського району голову Оболонської РДА Миколу Тихонова

Володимир Бондаренко представив громаді Оболонського району голову Оболонської РДА Миколу Тихонова

   Відповідно до розпорядження Президента України головою Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації призначено ТИХОНОВА Миколу Вікторовича. Оболонській громаді нового очільника району представив голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко. Голова столичної держадміністрації зазначив, що представники влади мають бути максимально відкритими та доступними для людей, окреслив коло питань, які має вирішувати нова міська та районна влада. Зокрема, це низка питань житлово-комунального блоку, запобігання незаконному встановленню МАФів, ліквідація стихійної торгівлі, медичне обслуговування, забезпечення доступності ліків вітчизняного виробника в комунальних аптеках, організація належного дитячого харчування в закладах освіти тощо. За словами керівника міста, сьогодні на керівні посади міської та районних адміністрацій призначаються особи не заангажовані, які мають нові ідеї, розуміють шляхи їхньої реалізації. Саме таким і є Тихонов Микола Вікторович – новий голова Оболонської райдержадміністрації.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

   До привітань голови КМДА долучились народні депутати України: Олександр Бригинець, Володимир Ар’єв, Володимир Яворівський, Дмитро Андрієвський, громадсько-політичний діяч Зорян Шкіряк, які побажали очільнику Оболонського району успіхів, наснаги та плідної співпраці.

   Взявши слово, голова Оболонської райдержадміністрації Микола Тихонов запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання пам'ять героїв Майдану - лицарів Небесної сотні. Микола Вікторович подякував за довіру та надану можливість попрацювати на благо рідного Оболонського району та висловив надію на плідну, конструктивну співпрацю з громадою заради процвітання та комфортних умов проживання на Оболоні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку