Головна  →  Новини  →  23 березня 2018

21 квітня долучись до акції «Роздільний суботник»

З метою поліпшення екологічної ситуації в місті Києві, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства та самореалізації української молоді, спільному прагненні до кращого майбутнього та розвитку громадського екологічного руху, громадська організація «Друге життя» за підтримки ряду місцевих екологічних ініціатив та організацій проводить соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон, заповідних об’єктів та благоустрою території з елементами сортування вторсировини «Роздільний суботник».

Проведення акції заплановано на 21 квітня 2018 року. Також, в рамках заходу буде проведено акцію «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники», масштабне прибирання територій волонтерами та екоактивістами, круглі столи, прес-конференції та інші заходи.

Запрошуємо долучитись до свята чистоти. Прибираючи власні подвір’я та парки ми намагаємося дати друге життя сміттю. Адже не достатньо просто перевезти його з одного місця на інше. Значно краще відправити його на переробку і таким чином позбутися сміття, зекономити ресурси та отримати корисні речі.

Звертаємо вашу увагу, що на сайті toloka.org.ua є реєстрація на суботник. Зареєструватись важливо. Це дасть можливість нагадати Вам про подію та організаторам буде легше орієнтуватись по кількості бажаючих долучитись до доброї справи.
Зареєструватись можна за цим посиланням https://goo.gl/forms/ef1gxQ6vZMFvH9j62

Більше інформації можна отримати у організатора акції ГО “Друге життя”. Для узгодження питань звертайтесь за тел. 093-600-08-95 Хрутьба Андрій.

За інформацією ГО “Друге життя”

Перейти до спискуВерсiя для друку