Головна  →  Новини  →  23 березня 2018

23 березня у Національному музеї Тараса Шевченка відкриється фотовиставка «Голоси у Києві» всесвітньовідомого мультимедійного швейцарського фотографа Катрін Ґфеллер

Відкрийте для себе Київ очима Катрін Ґфеллер, яка зображує столицю як динамічне місто перехідного періоду. За допомогою відео-, аудіозаписів, текстів і слоганів фотохудожниця зображує Київ як величезний європейський метрополіс. Проект базується на інтерв’ю з такими відомими українськими письменниками як Андрій Курков, Оксана Забужко та Ірина Цілик, які діляться своїм баченням Києва.

Учасники: Катрін Ґфеллер, Андрій Курков (український письменник), Анна Бондар (представник Адміністрації Президента), Валентина Зотова (директорка CANactions), Олеся Островська-Люта (директорка «Мистецького Арсеналу»), Олександр Свистунов (головний архітектор Києва, очікується підтвердження участі). Модеруватиме дискусію Тетяна Огаркова (журналістка Громадського ТБ).

Місце проведення: бульвар Тараса Шевченка, 12 (вартість вхідного квитка до музею: для дорослих – 30 грн., для дітей – 15 грн.).

Початок ‒ о 18.00.

Детальніше – за посиланням.

Виставка проводитиметься з 23 березня до 11 квітня 2018 року

dsk.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку