Головна  →  Новини  →  25 квітня 2014

Відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення 28-х роковин Чорнобильської катастрофи

Відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення 28-х роковин Чорнобильської катастрофи

   25 квітня 2014 року з нагоди відзначення 28-х роковин Чорнобильської катастрофи відбувся мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку героям Чорнобиля. На заході були присутні новопризначений голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Вікторович Тихонов, Народний депутат України Олександр Михайлович Бригинець, начальник районного управління організації запобігання надзвичайних ситуацій та заходів цивільного захисту ГУ державної служби надзвичайних ситуацій України в м. Києві Дмитро Володимирович Демченко, підполковник служби цивільного захисту Вікторія Вікторівна Білашова, голова «Фонду інвалідів Чорнобиля Оболонського району  м. Києва» Леонід Андрійович Соловей, директор автобусного парку № 6 КП «Київпастранс», учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Василь Юхимович Паламарчук, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, громадськість.

   На початку заходу голова Оболонської райдержадміністрації Микола Тихонов висловив глибоку вдячність учасникам ліквідації аварії та членам їх сімей. «Ми ніколи не забудемо героїзму пожежників, працівників ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, всіх тих, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Вам довелося докласти надзвичайних зусиль, щоб не допустити поширення Чорнобильського лиха. Дякую кожному з вас за виявлені в тяжкий для України час високі людські якості – силу духу, самовідданість і професіоналізм. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!» - зазначив у своєму виступі голова району Микола Тихонов.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

   Після урочистих промов присутні разом з головою райдержадміністрації поклали квіти до пам’ятного знаку героям Чорнобиля та вшанували пам'ять про людей, які ціною власного життя врятували життя мільйонів, хвилиною мовчання.

   Після закінчення офіційної частини генерал-майор служби цивільного захисту, начальник ГУ державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві Андрій Миколайович Куценко запросив учасників мітингу на екскурсію до 25-ї державної пожежної частини Оболонського районного управління ГУ МНС України у М. Києві, зокрема до Музею пожежної справи цієї частини. 

Перейти до спискуВерсiя для друку