КМДА Київська міська державна адміністрація


20 квітня 2018

Роман Лелюк провів чергове виїзне засідання на підприємстві ПрАТ «Промзв’язок»

19 квітня 2018 року на підприємстві ПрАТ «Промзв’язок» відбулось чергове виїзне засідання за участю Першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Лелюка Романа Валерійовича.

Під час презентації підприємства Роман Валерійович мав можливість ознайомитися з його структурою, основними напрямками діяльності, виробничими потужностями.

ПАТ «Промзв’язок» – сучасне машинобудівне  підприємство, яке має повністю завершений виробничий цикл – від конструкторської розробки до готових виробів, з власним складальним виробництвом, універсальним верстатним парком і конструкторсько-технологічним бюро, яке спеціалізується на різних видах комплексної обробки металів.

Основні види продукції яка виробляється  ПрАТ «Промзв’язок»:

-  вузли до підіймально-транспортного устаткування;

-  термінали платіжні;

-  оброблення металів.

Під час візиту Роман Валерійович ознайомився з новими розробками підприємства: «Електронний квиток» та «Паркувальний автомат».

«Електронний квиток» – термінал з продажу та поповнення електронного квитка, який приймає оплату за послуги пасажирських перевезень готівковими коштами або зчитуванням з контактних та безконтактних банківських карток.

«Паркувальний автомат» -  приймає оплату за послуги з паркування готівковими коштами або зчитуванням з контактних та безконтактних банківських карток.

Нові розробки будуть запропоновані Київській міській державній адміністрації для міського господарства.

За інформацією сектору з питань розвитку промисловості та підприємництва

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.