Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Медреформа: Київ – один із лідерів»

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Медреформа: Київ – один із лідерів»

Читайте у новому номері «Вечірнього Києва»:

«Київ – європейська футбольна столиця-2018»

Мер Києва Віталій Кличко презентував українську столицю як місто проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 на церемонії жеребкування 1/2 футбольного турніру.

«Прихильників НАТО дедалі більшає»

Нове дослідження свідчить, що кияни підтримують євроатлантичну інтеграцію країни. Якби наприкінці 2017 року був проведений референдум щодо вступу України до НАТО, то з тих, хто визначився з вибором, «за» проголосували б понад 63% киян, «проти» – 36%. Такі результати опитування, проведеного Науково-дослідним інститутом соціально-економічного розвитку міста на замовлення Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

«Бориспіль» чекає масштабна реконструкція»

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» відкриють дворівневий паркінг, підземний залізничний вокзал і автобусну станцію.

«Матеріальна допомога дітям з інвалідністю»

Запроваджено додатковий соціальний захист дітей з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають статус дітей-сиріт, над якими встановлено опіку чи піклування або які виховуються в прийомних сім’ях чи дитячих будинках сімейного типу.

«Як «реанімувати» Зелений театр?»

У самому центрі столиці руйнується колишня перлина Печерська й улюблене колись місце культурного відпочинку киян – Зелений театр. Щоб не допустити остаточного знищення цієї унікальної споруди, молоді архітектори створили проект його реконструкції.

«Медреформа: Київ – один із лідерів»

Реальні цифри – проти фейкових новин. У квітні, коли стартувала кампанія «Лікар для кожної сім’ї», усі без винятку регіони вступили в активну фазу впровадження медичної реформи. Ситуація не передбачає винятків ані для скептиків, ані для противників змін на первинній ланці.

«Як зміняться комунальні кінотеатри»

Найбільшою бідою столичних комунальних кінотеатрів залишаються старі будівлі. Споруджені ще за часів Радянського Союзу, вони потребують капітального ремонту та переоснащення, а отже і чималих коштів. Потроху КП «Київкінофільм» приводить заклади до ладу. Найближчим часом запланований ремонт у шести кінотеатрах, а найбільш масштабне перетворення очікується у «Кракові».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

dsk.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку