Головна  →  Новини  →  28 квітня 2014

Микола Тихонов відвідав ярмарок та зустрівся з мешканцями району

Микола Тихонов відвідав ярмарок та зустрівся з мешканцями району

   З метою задоволення потреб споживачів столиці сільськогосподарською продукцією та продуктами її переробки в кожному районі міста відбуваються ярмарки.

   Так, 26 квітня на просп. Оболонському, 21-43 пройшов традиційний сільськогосподарський ярмарок, на який завітав голова Оболонської райдержадміністрації Микола Тихонов. Новопризначений голова разом з народним депутатом України Олександром Бригинцем, заступником голови РДА Станіславом Москалевським та заступником керівника апарату Петром Совенком проінспектували асортимент продуктів харчування та ціни на них. Всі товари: м’ясо, овочі, фрукти, риба, борошно-круп’яні вироби, олія, мед тощо - від безпосередніх товаровиробників, підприємств харчової та переробної промисловості з різних регіонів України, і реалізовуються на ярмарку за цінами на 10-15% нижчими від ринкових. Мешканці Оболоні охоче спілкувались з очільником району, задавали хвилюючі їх питання, обговорювали нагальні проблеми та шляхи можливого вирішення.

   Відвідавши ярмарок, голова району зустрівся з мешканцями району біля озера Вербне. Микола Тихонов запевнив, що всі питання, з якими звертались до нього оболонці під час зустрічей, не залишаться без уваги: розгляд та вирішення питань буде під його особистим контролем.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку