Головна  →  Новини  →  26 квітня 2018

На початку травня у Києві відбудеться Чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA

Із 1 до 6 травня у Міжнародному виставковому центрі (на Броварському проспекті, 15) відбудеться Чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA. Заявки про участь у цих змаганнях подали спортсмени з понад 50 країн. Відповідну ініціативу Федерації кікбоксингу України ІСКА підтримано відповідним розпорядженням КМДА.

Департаменту охорони здоровʼя доручено забезпечити чергування бригад екстреної медичної допомоги та чергування спортивного лікаря під час проведення чемпіонату.

Також направлено прохання до Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві перевірити протипожежний і техногенний стан місця змагань та забезпечити чергування пожежно-рятувальної техніки в установленому законодавством порядку.

За інформацією Федерації кікбоксингу України, ідея провести чемпіонат світу у Києві була підтримана на засіданні Ради директорів міжнародної організації ISKA у грудні 2017 року в Парижі (Франція). Насамперед, завдяки популяризації кікбоксингу в нашій країні та значні здобутки нашої збірної на міжнародній арені. Крім світової першості серед дорослих, 2-6 травня у столиці також пройде Чемпіонат Європи серед дітей та юніорів.

Урочиста церемонія відкриття Чемпіонату світу із яскравим гала-концертом «Спільна перемога» запланована на 2 травня.

old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку