Головна  →  Анонси  →  22 травня 2018

1 червня 2018 року відбудеться фестиваль «Грані педагогічної творчості: Розуміння. Розвиток. Творчість: Від дитячого садочка до школи»

1 червня 2018 року о 10:00 в  Центрі науково-технічної творчості молоді “Сфера” відбудеться фестиваль «Грані педагогічної творчості: Розуміння. Розвиток. Творчість: Від дитячого садочка до школи». 

Творчий захід організований науково-методичним центром управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації буде проходити у рамках відзначення Дня захисту дітей.

Проведення фестивалю обумовлено тим, що при переході до роботи в умовах Нової української школи, актуалізується питання забезпечення наступності і перспективності підвищення якості освіти в цілісній системі.

Перехід дитини-дошкільника в шкільне освітнє середовище  – це перехід його в інший культурний простір, в іншу вікову категорію і соціальну ситуацію розвитку. Забезпечення успішності цього переходу – проблема єднання зусиль працівників дитячого садка і початкової школи.

Під час фестивалю можна ознайомитись з надбанням освітян району щодо вирішення питання наступності між дошкільною та початковою ланками освіти, знайти відповіді на питання: Як налагодити взаємодію між педагогами дошкільних закладів та початкової школи? Як їм стати партнерами? Як зробити так, щоб «рух» кожної дитини та її батьків від першого освітнього осередку до наступних був поступальним, без «контрольно-пропускних пунктів на «кордоні»?

Учасники заходу:

- вихователі, вчителі початкових класів,

- вихованці дошкільних навчальних закладів та учні початкових класів закладів освіти;

- педагогічна та батьківська громадськість.

За інформацією управління освіти

 

--4

Перейти до спискуВерсiя для друку