Головна  →  Новини  →  25 травня 2018

Що супроводжуватиме фінали Ліги чемпіонів у Києві. Інфографіка

Головна спортивна подія року в України – фінали жіночої та чоловічої футбольної Ліги чемпіонів не обмежаться лише самими матчами. Укрінформ нагадує що, де і коли можна побачити у Києві у дні великого футбольного свята.

Фінал чоловічої Ліги чемпіонів «Реал» - «Ліверпуль» відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський», початок о 21:45.

ФАН-ЗОНА

Головну фан-зону відкриють на Хрещатику 24 травня о 10:40. Тут будуть футбольні майданчики та концертна сцена. Заплановані кілька турнірів: для дитячих команд, для футболістів з особливими потребами, а також чемпіонат світу для бездомних.

24 травня кожен охочий може сфотографуватися з трофеєм Ліги чемпіонів. 24 травня о 17:00 автограф-сесію дасть легендарний бразильський захисник Кафу.

25 травня о 13:30 – іспанець Луїс Гарсія, а 26 травня о 12:30 – відомий чеський півзахисник Владімір Шміцер. 24 травня на сцені фан-зони на Хрещатику виступлять багато колективів, зокрема «ДахаБраха» и «ТНМК».

Турнір з міні-футболу «Фестиваль зірок» відбудеться 25 травня, початок о 16:00. Учасники – «Легенди «Реалу», «Легенди «Ліверпуля», «Легенди Ліги чемпіонів» та «Друзі Андрія «Шевченка».

25 травня можна буде послухати Kill the Buzz і Hаrdwell.

26 травня запланований виступ Fontaliza, Carte Blanche, Indytronics, DJ Omnia.

Фан-зона працюватиме до 20:00 26 травня. Усі охочі переглянути фінал ЛЧ на великому екрані матимуть для цього дві локації. Перша – безкоштовна на Контрактовій площі, розрахована на 15 тисяч вболівальників, а друга – на Співочому полі, куди пропускатимуть лише за квитками.

 

www.ukrinform.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку