Головна  →  Новини  →  31 травня 2018

Паркувальні талони у Києві продаватимуть і через ГІОЦ

Завтра, 1 червня, у столиці запрацює продаж талонів паркування через систему ГІОЦ. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«КП «Київтранспарксервіс» впроваджує онлайн-продаж талонів на паркування через сервіс системи ГіОЦ», – розповів заступник голови КМДА.

Придбати абонементи онлайн можна через сайт https://www.gioc.kiev.ua. На головній сторінці КП «ГІОЦ» у сайдбарі розміщено банер «Паркувальні абонементи» з інформацією про можливість придбання абонементів.

При переході на сторінку сплати https://www.gioc.kiev.ua/cabinet/instant-payments/parkservice/ треба обрати тип паркувального талону (квартальний або місячний), спосіб доставки («Нова пошта»/«Укрпошта»/Самовивіз), заповнити дані про платника та дати згоду на збір та обробку персональних даних. Оплата здійснюється банківською карткою безпосередньо на сайті КП ГІОЦ. Доставка абонементів безкоштовна.

«Розширення каналів продажу паркувальних талонів – безумовно, потрібна річ. Адже це робить сервіс не просто доступнішим для кінцевого споживача, але й підвищує загальну культуру водіїв», – переконаний Дмитро Давтян.

На його думку, паркувальні талони – простий та зручний спосіб оплати паркування, особливо, коли користування майданчиками є щоденною та постійною справою.

Нагадаємо, що учора через систему «Prozorro.Sale» було реалізовано право на облаштування двох паркувальних майданчиків – на Спортивній площі та вул. Курській. Це пілотний проект, який має на меті впорядкування і легалізацію паркувального простору в столиці, вважає профільний заступник голови КМДА.

 

kyivcity.gov.ua

 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку