КМДА Київська міська державна адміністрація


6 червня 2018

Реконструкція вулиці Сім’ї Кульженків під постійним особистим контролем голови Оболонської РДА

Реконструкція вулиці Сім’ї Кульженків під постійним особистим контролем голови Оболонської РДА

5 червня голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак провів чергову робочу нараду з питання стану виконання будівельних робіт з реконструкції вулиці Сім’ї Кульженків.

У нараді взяли участь представники основних підрядних і субпідрядних організацій: КК «Київавтодор», ПАТ АК «Київводоканал», КП «Інженерний Центр», ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд», - а також ВАТ «Завод ЗБВ ДБК-4».

Серед основних питань, що розглядались, були питання прискорення фінансування робіт із заповнення старого каналізаційного колектору, який вкрай зношений та інтенсивно руйнується, піскоцементною сумішшю. Тільки після проведення цих робіт розпочнеться формування верхнього шару майбутньої нової дороги. З метою прискорення робіт із заповнення колектору необхідну допомогу щодо виготовлення та поставки бетонної суміші готово надати ВАТ «Завод ЗБВ ДБК-4», що розташовано поруч.  

Також було розглянуто питання демонтажу частини незаконно збудованих споруд біля гаражно-будівельного кооперативу «Полярний», який розміщується вздовж вул. Сім’ї Кульженків (від вул. Полярної до ділянки великої окружної дороги). Їх демонтаж дозволить прокласти вздовж нової вулиці, окрім тротуару, і велосипедну доріжку.   

З метою уточнення і координації дій підрядних організацій при завершенні окремих етапів будівельних робіт було вирішено провести через тиждень наступну нараду безпосередньо за місцем будівництва нової дороги. 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.