Головна  →  Анонси  →  6 червня 2018

Міні-ярмарок вакансій ТД ПАТ "Акціонерна компанія "КИЇВВОДОКАНАЛ"

14 червня 2018 року о 11:00 відбудеться міні-ярмарок вакансій для безробітних на ТД ПАТ "Акціонерна компанія "КИЇВВОДОКАНАЛ".

Запрошеним буде запропоновано ознайомитись з переліком вакансій:

Фахівець з неруйнівного контролю – з/п -10480 грн.

Завдання і обов'язки : здійснює контроль об'єктів із застосуванням одного або кількох методів та апаратури для неруйнівного контролю; розробляє технологічні карти контролю конкретних об'єктів відповідно до чинної нормативної документації; перевіряє справність апаратури та налагоджує її на задані параметри; виконує операції з контролю об'єктів відповідними методами НК.

Диспетчер автомобільного транспорту – з/п -7377,65грн.

Завдання і обов'язки: веде документообіг управління транспорту (прийом, облік, реєстрацію та контроль за виконанням наказів, розпоряджень, факсограм та інших документів); складає графіки чергувань інженерно-технічних працівників управління транспорту на святкові та вихідні дні; контролю забезпечення структурних підрозділів автотранспортними засобами та механізмами згідно поданих заявок.

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування – з/п –від 6566 до 9132,16 грн.

Завдання і обов'язки: розбирає, здійснює капітальний ремонт, складає, встановлює та проводить центрування високовольтних електричних машин та електроприладі різних типів і систем напругою понад 15 кВ; перевіряє класи точності вимірювальних трансформаторів; здійснює складні епоксидні кінцеві обробки у високовольтній кабельній мережі, а також монтаж з'єднуваних муфт між мідними та алюмінієвими кабелями.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів – з/п - 8011,54 грн.

Завдання і обов'язки: виконує роботи з розбирання автомобілів в т.ч. дизельних, газобалонних і спеціальних; ремонтує складає вантажні автомобілі, окрім спеціальних, газобалонних та дизельних, легкові автомобілі; визначає та усуває не справності у роботі складових одиниць та агрегатів автомобілів; з'єднує та паяє проводи з приладами та агрегатами електроустаткування; виконує слюсарну обробку деталей.

Машиніст із прання та ремонту спецодягу – з/п - 3971.95 грн.

Завдання і обов'язки: здійснює прання спецодягу та інших предметів виробничого призначення вручну і на машинах; готує розчин для прання, крохмалення, підсинення; сушить у сушильних барабанах (камерах) або в природних умовах, прасує на пресах, каландрах або вручну; виконує дрібний ремонт спецодягу та білизни вручну та на швейні й машині, нашиває мітки; укорочує рукава, штани, комбінезони спецодягу.

Слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції та кондиціювання – з/п - 6734,74 грн.

Завдання і обов'язки: розбирає, ремонтує, складає та обслуговує системи вентиляції та кондиціонування повітря з продуктивністю устаткування понад 500000 куб.м/г.; випробовує та здає в експлуатацію відремонтоване устаткування; ремонтує, монтує та регулює автоматичні установки для кондиціонування повітря;

Слюсар-ремонтник – з/п- від 6248,18 до 8645,18 грн.

Завдання і обов'язки: ремонт, монтаж, демонтаж, випробування, регулювання та налагодження особливо складного великогабаритного, унікального, експериментального та дослідного устаткування , агрегатів та машин і здача їх після ремонту, виявлення та усунення дефектів під час експлуатації устаткування та під час перевірки в процесі ремонту; перевірка на точність і випробовування під навантаженням відремонтованого устаткування.

Терміст – з/п 8385,50 грн.

Завдання і обов'язки: виконує хіміко-термічне та термічне оброблення особливо складних і відповідальних виробів, різального та вимірювального інструменту, а також особливо складних штампів; протяжок і пристроїв, які виготовлені з легованих, високолегованих та особливого призначення сталей і кольорових сплавів  печах.

Фрезерувальник – з/п - 8125.82 грн.

Завдання і обов'язки: фрезерує особливо складні експериментальні деталі та ті, що дорого коштують, і інструмент за 1-5м квалітетами (1-2м класами точності), які мають декілька сполучених з криволійними циліндричних поверхонь.

Інженер з безпеки руху - 8274.00 грн.

Завдання і обов'язки: приймає участь в розслідуванні дорожньо-транспортних пригод (ДТП); веде облік і звітність з питань безпеки дорожнього  руху; веде облік ДТП і порушень правил дорожнього руху працівниками автоколони №1;

Інженер – з\п 8274.00 грн.

Завдання та обов'язки: забезпечує виконання затверджених планів по ремонту заглибних електронасосних агрегатів, синхронних електродвигунів та ремонту та технічному обслуговуванню вантажопідіймальних механізмів та верстатного обладнання підрозділів Товариства; складає та подає заявки на матеріали, обладнання, запасні частини, інструменти, потрібні для виконання ремонтних робіт.

Начальник відділу – з/п -16548,00 грн.

Завдання та обов'язки: забезпечує якісне та своєчасне діагностування насосного та компресорного обладнання з метою досягнення його надійності та безаварійної роботи; організовує роботу з обліку наявності контрольно-вимірювальних приладів та іншого устаткування, складання та оформлення технічної та звітної документації; бере участь у розробці графіків діагностування агрегатів та планування їх ремонту; бере участь у вивченні причин зношування устаткування, його пристроїв, розслідуванні аварії.

Електрогазозварник – з/п – від 7830,20 до 9424,00 грн.

Завдання та обов'язки: виконує ручне дугове, плазмове та газове зварювання середньої складності деталей, вузлів, конструкцій та трубопроводів зі сталей, чавуну, кольорових металів і сплавів та складних деталей вузлів, конструкцій і водопроводів із вуглецевих сталей у всіх положеннях зварювального шва.

Водій автотранспортних засобів – з/п від 5989,56 до 9638,90 грн.

Завдання та обов'язки: керує автомобілями, які відносяться до категорії "В" та "С", знає правила перевезення пасажирів вантажів та багажу, забезпечує належний технічний стан автомобіля, буксирує автопричіп до 750кг, перевіряє технічний стан.

Акумуляторник – з/п - 6814,73 грн.

Завдання та обов'язки: виконує особливо складні роботи з ремонту та формування акумуляторів і акумуляторних батарей різних типів та ємності; здійснює вибір режиму формування акумуляторних батарей.

Інженер – з/п - 10480.40 грн.

Завдання та обов'язки: веде облік використання коштів на технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів підрядним способом, складає звіти в установленому порядку; веде облік використання коштів та технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів.

Інженер – з/п - 8825.60 грн.

Завдання та обов'язки: забезпечує підрозділи управління транспорту планами-графіками проведення технічного обслуговування вантажопідіймальних механізмів та здійснює контроль за їх виконанням;

Обмотувальник елементів електричних машин – з/п - 8840,32 грн.

Завдання та обов'язки: виконує повне обмотування та з'єднує унікальні елементи електричних машин; розмічає за схемою, підганяє, укладає, ущільнює, заклинює обмотки та з'єднання;

Слюсар з виготовлення вузлів і деталей технологічних трубопроводів – з/п - 7606,46 грн.

Завдання та обов'язки: ремонтує, монтує, демонтує, складає, випробовує та регулює особливо складні унікальні установки, апарати, машини та агрегати з використанням механізмів.

Токар – з/п – від 7437,13 до 7606,46грн.

Завдання та обов'язки: обробляє складні деталі на універсальних токарних верстатах, здійснює глибоке сверління та розточування отворів гарматними сверлами та іншими спеціальними інструментами, здійснює токарну обробку тонкостінних деталей з товщиною стінки до 1 мм і довжиною понад 200 мм, здійснює токарну обробку нових і переточування вироблених виробів з калібруванням простих і середньої складності профілів.

Машиніст екскаватора одноковшового – з/п – від 7194,58 до 8125,82 грн.

Завдання та обов'язки: керує екскаваторами одноковшовими, подовжнього копання (траншейними, дреноукладними, каналокопальними, радіальними) ланцюговими та роторними або планувальниками під час розробляння ґрунтів у ході будівництва об'єктів і споруд різного призначення; улаштування виїмок, насипів, застосування змінного робочого устаткування.

Інженер – з/п - 8825.60 грн.

Завдання та обов'язки: готує заявки на паливно-мастильні матеріали, запасні частини та ін.; проводить контроль за правильним веденням і своєчасною здачею звітності про роботу автомобільної техніки по автоколонах;

Інженер – з/п - 11583.60 грн.

Завдання і обов'язки: провідний інженер-експерт технічний, виконання експертно-технічних обстежень обладнання підвищеної небезпеки даного напрямку, складання звітності щодо вимог охорони праці в даній галузі.

Контактна особа: Тимошенко С.В. т. 462-11-38

 

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку