Головна  →  Новини  →  7 травня 2014

Микола Тихонов відвідав шпиталь для інвалідів війни – воїнів iнтернацiоналiстiв ''Лiсова поляна''

Микола Тихонов відвідав шпиталь для інвалідів війни – воїнів iнтернацiоналiстiв ''Лiсова поляна''

07 травня 2014 року, напередодні 69-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, відбулися урочистості в шпиталі для інвалідів війни – воїнів iнтернацiоналiстiв ''Лiсова поляна'' в Пуща-Водиці. Цього дня, щоб привітати ветеранів до шпиталю завітали заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк, голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Тихонов, заступник начальника управління спеціалізованої медичної допомоги Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги Михайло Комаров, директор департаменту по роботі з інвалідами та ветеранами Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Світлана Устименко, кандидат в депутати Київської міської ради, директор ПП «Ярослав» Олександр Барсук, заступник голови ГО «Спілка ветеранів Афганістану Оболонського району м. Києва» Олександр Янківський.

У привітальному слові голова району Микола Тихонов, зокрема подякував ветеранам та учасникам бойових дій за проявлені ними мужність, героїзм, витримку та самовідданість у роки несення служби, активну громадську позицію та патріотичне виховання підростаючого покоління. Побажав здоров'я, довголіття, щастя та благополуччя в родинах.

Вітальний лист та особливі слова подяки отримала ветеран, працівник шпиталю Князева Олена Федорівна.

Пам’ять всіх, хто не повернувся з війни, вшанували хвилиною мовчання.

Також медичний заклад отримав у подарунок телевізор.

По завершенню урочистої частини для всіх запрошених розпочався святковий концерт, а потім учасники заходу ділилися спогадами, враження, пригадували своїх товаришів.

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку