КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2018

Дозвілля та навчання дитячого табору відпочинку "Сходинки до інформатики" в школі І ступеня № 268

Яскраво, цікаво та весело пройшли перші дні табірної зміни дитячого табору відпочинку "Сходинки до інформатики" з денним перебуванням на базі школи І ступеня № 268 м. Києва.  Хтось табір відвідує щорічно, а хтось тут вперше, але для всіх створені умови для літнього відпочинку, дозвілля, оздоровлення, розвитку талантів та здібностей дітей.

Кожен день у таборі проходить під певною назвою. 1 червня в "День знайомства та безпеки життєдіяльності" до Міжнародного Дня захисту дітей столичними співробітниками всіх поліцейських служб в парку на Оболонській набережній вихованці табору взяли участь в святі та флешмобі "Я, ти - ми разом". У "День талантів" діти відвідали яскраву розважально-ігрову програму у Дитячому оздоровчо-екологічному центрі.  Переглянули мультфільм під час екскусії до кінотеатру "Кадр" у "День казки", відправились  в "День космосу" у подорож до Київського планетарію. Із захопленням вихованці табору  розповідали про свої враження про мультимедійне шоу в музеї-виставці досягнень братів Кличків, де легендарні українські чемпіони презентували свої ексклюзивні трофеї, чим стимулювали у діток бажання займатися спортом, вести здоровий спосіб життя та зміцнювати національний дух у "День друзів". Також незабутні враження залишила мюзикл-казка "Як козаки змія приборкували" у театрі опери та балету для дітей та юнацтва та екскурсія-квест у музеї історії Києва.

Під час роботи мовної школи на базі дитячого табору дітки отримують задоволення від форм проведення занять, що проходять у вигляді гри, при вивченні англійської мови. Вдосконалюють свої мовні навички і під час пішохідної екскурсії рідним містом, яку проводили вихователі інструктори англійською мовою.
Ще попереду табірної зміни багато яскравих подій, екскурсій та вражень, спортивних змагань, естафет, забав та конкурсів, адже літо тільки розпочалось!

За інформацією управління освіти

1

2

3

4

5

6



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.