КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2018

В НВК «Оболонь» працює пришкільний табір «Дивокрай»

Дитина – це перш за все творча особистість, яка потребує постійної реалізації своїх задумів і планів. З 1 червня на базі НВК «Оболонь» почав діяти дитячий табір з денним перебуванням «Дивокрай».

Мета роботи табору: сприяти розвитку особистості кожної дитини, надавати пізнавального характеру кожній справі, стимулювати прагнення дітей до загального успіху, їх творчий розвиток, кмітливість, ініціативу. В таборі є три загони по 25 дітей в кожному.

Із першого дня діти активно включилися в роботу табору. 1 червня було проведено лінійку до Дня захисту дітей. До лінійки кожен загін підготував назву, девіз. Діти співали, розповідали вірші, підготували сценку про Кота Леопольда. На завершення лінійки кожна дитина загадала бажання. На знак здійснення бажань в небо були випущені різнокольорові кульки. До Дня захисту дітей було проведено конкурс малюнків на асфальті, флешмоб.

Кожен день в таборі тематичний. Було проведено день знайомств, день захисту навколишнього середовища, день захисту тварин, день безпеки життєдіяльності, день талантів. Діти відвідують гуртки в ДОЕЦ (Дитячий оздоровчо-екологічний центр), дивляться дитячі фільми в Центрі технічної творчості «Сфера». В таборі працюють гуртки: англійської мови, музичний, спортивний. З дітьми працює хореограф. В таборі діти мають можливість провести час цікаво, весело та з користю для здоров’я.

За інформацією управління освіти

 

1
2
7
6
9
10
11
12
15
16
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.