Головна  →  Новини  →  18 червня 2018

На Співочому полі відкрилась виставка квітів «Світ Велетнів»

На Співочому полі Печерського ландшафтного парку розпочалася нова літня виставка квітів «Світ Велетнів». Цього року із 245 тисяч квітів дизайнери створили гігантські інсталяції різноманітних предметів. Загальна площа композицій – понад 2 тисячі метрів квадратних. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

«Цього року на літній виставці квітів від фахівців комунальних підприємств КО «Київзеленбуд» відвідувачі зможуть себе відчути гостями світу Велетнів, адже в експозиції – звичайні предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами, взуття до гігантської губної помади. А ще тут можна зробити на пам’ять яскраві фото на тлі солодощів величезних розмірів», – розповіла в.о. генерального директора комунального об’єднання «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

На виставці квітів «Світ Велетнів» є дуже багато цікавих предметів: гігантський письмовий стіл, настільна лампа, олівці, будильник. Разом із квітами вони складають єдині органічні композиції. Тут і бегонії, і петунія, цинерарія, алісум, колеус, седум тощо.

«Крім квіткових композицій від «Київзеленбуду», на відвідувачів чекатиме зможуть насолодитися відпочинком у парку. Наприклад, уже працює зона атракціонів для дітей, де можна буде забронювати няню. Всією сім’єю можна буде відвідати найбільший у столиці мотузковий парк, покататися на 70-метровій тюбинг-гірці, подивитися фільм у кінотеатрі під відкритим небом. Ми також підготували сюрпризи для любителів селфі. Усі вони зможуть зробити фотографії на центральній алеї парку, де будуть організовані фотозони з гігантських предметів побуту сучасних «гуліверів». Ми плануємо підтримати тему і зварити величезний казан борщу, який зможуть покуштувати всі охочі», – розповів керівник компанії-оператора Співочого Поля «Grand Event» Денис Погорілко.

Виставка квітів «Світ Велетнів» триватиме до 15 липня за адресою: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

 

kyivcity.gov.ua

 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку