КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2018

Привітання голови району Олександра Цибульщака з нагоди Дня державної служби

Привітання голови району Олександра Цибульщака з нагоди Дня державної служби

Шановні колеги!

Шановні працівники державної служби України!

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята, а також зі 100-річчям запровадження державної служби України!

У 1918 році, за часів гетьмана Павла Скоропадського – часів спроб побудувати незалежну Українську Державу, вперше на законодавчому рівні було закріплено основу інституту державної служби. Було впроваджено цілу низку системних законів, які вперше в історії України визначали статус державних службовців, уповноважували їх здійснювати функції держави та отримувати заробітну плату з державного бюджету. А умовою набуття статусу державного службовця було складання урочистої обітниці на вірність Українській Державі.

В усі часи служіння державі та народу вважалося найпочеснішим обов’язком громадянина. З фахового рівня та чесності кожного державного службовця, ставлення до людей, вміння швидко та якісно приймати рішення починається довіра до влади.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Від Вашого професіоналізму, мудрості, принциповості та ініціативності залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у країні.

У цей святковий день хочу подякувати за Вашу сумлінну працю, адже працюючи на своїх посадах, Ви несете безпосередню відповідальність за доручений напрямок роботи в інтересах держави і, зокрема, територіальної громади Оболонського району.

Бажаю Вам невичерпної енергії, життєвих гараздів, здоров’я та особистого щастя, морального та матеріального задоволення від Вашої важливої та відповідальної праці.

Зі святом!

 

Голова Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                                        Олександр Цибульщак
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.