Головна  →  Новини  →  25 червня 2018

Київрада затвердила антикорупційну програму

Київ отримав міську Антикорупційну програму. Її підтримали 68 депутатів Київради під час пленарного засідання 21 червня. Про це повідомили в прес-службі Київради.

Відповідно до запропонованої програми, не рідше ніж двічі на рік планується проведення семінарів щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства. До тренінгів залучатимуть представників Національного агентства з питань запобігання корупції, Національного агентства з питань державної служби, Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України та інших громадських організацій антикорупційного спрямування. 

Спеціально для розробки Антикорупційної програми було утворено комісію з проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Київської міської ради.  Ми, як органи місцевого самоврядування, маємо синхронно підтримувати державну політику, направлену на боротьбу з корупцією. До складу комісії увійшли депутати та працівники секретаріату Київради, а також були залучені представники громадськості. Нам вдалося напрацювати якісний документ у відповідності з усіма вимогами антикорупційного законодавства. Ця Програма сприятиме запобіганню корупції, збільшенню довіри громадян і бізнесу до влади, - зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів

Під час підготовки Антикорупційної програми було проаналізовано положення про структурні підрозділи секретаріату, вивчалися питання пов’язані з організацією управління секретаріатом, внутрішнім контролем, управлінням документообігом, управлінням персоналом, публічними закупівлями, представництвом у суді, організацією роботи із запобігання корупції, проходженням документів у секретаріаті.

vechirniykiev.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку