КМДА Київська міська державна адміністрація


12 липня 2018

Навігатор 12-го липня: що цікавого в Києві

Святкування Дня Фотографа

Святковий вечір на честь Дня Фотографа влаштовує Київська Школа Фотографії. На відвідувачів чекає лекція фотожурналіста «National Geographic», відкриття виставки «Travel Art Photo 2018», кіно-година з класиками світової фотографії - перегляд короткого документального метра. Також можна взяти участь в тест-drive нової техніки Nikon.

Коли: з 16:30
Де: Київська Школа Фотографії, вул. Ділова, 5А, корпус 10
Вартість: 150 грн (оплата при вході)
Забронювати собі місце за посиланням.

 

Презентація книжки «Три розмови про Україну»

Презентація книжки «Три розмови про Україну», яка складається з трьох діалогів В'ячеслава Кириленка із Патріархом усієї Руси-України Філаретом, із письменником Василем Шклярем та з телеведучим Миколою Вереснем.

У діалозі В'ячеслав Кириленко із Патріарх Філарет - УПЦ КП мова йде про становлення української Цекркви після здобуття Україною Незалежності. Діалог із письменником Василь Шкляр про літературний процес, політику, владу, історію, бачення ним минулого та сьогодення, вплив його книг на формування суспільних настроїв та творення нових архетипів українського Героя. Діалог історика, журналіста та телеведучого Микола Вересень із В’ячеславом Кириленком про три українські революції 1990, 2004 та 2013-2014рр, активними учасниками яких вони обидва були.

Вхід вільний.

Коли: о 18:00
Де: Книгарня "Є", вул. Лисенка 3.

 

Правоосвітній семінар для пенсіонерів

У Центральній районній бібліотеці імені Ф. М. Достоєвського відбудеться правоосвітній семінар з теми: «Договір дарування: переваги та недоліки для людей похилого віку». До участі в заході запрошуються кияни, які досягли пенсійного віку та цікавляться питаннями практичних аспектів реалізації власних конституційних прав та законних інтересів.

На згаданому семінарі пенсіонери зможуть дізнатися про порядок укладення договору дарування, механізму визнання його недійсним, алгоритму розірвання договору дарування на вимогу дарувальника, особливостей пожертви.

Участь у семінарі є безкоштовною.

Коли: об 11:00
Де: Центральна районна бібліотека імені Ф. М. Достоєвського (вул. Освіти, 14-а)
Довідки за телефоном: (044) 593 97 60.

 

Кіноконцерт Muse: Drones World Tour

У 2015 році Muse вирушили у Drones World Tour. Під час нього вони відіграли 130 концертів у незвичному для себе форматі — над сценою літали дрони, а гігантські проекції взаємодіяли з музикантами на сцені.

Drones World Tour занурює нас у надзвичайний аудіовізуальний досвід. Цей концертний фільм демонструє абсолютно нові для концертів Muse спецефекти: шоу, лазери та світло, що ідеально доповнюють репертуар з найвідоміших пісень — «Psycho», «Madness», «Uprising», «Plug in Baby», «Supermassive Black Hole», «Knights of Cydonia» та інших.

Демонструється англійською мовою (без перекладу).

Коли: 19:00, 21:00
Де: Культурний центр "Кінотеатр "Київ", вул. Велика Васильківська, 19.
Вартість: 150 грн

 

Кейтерінг на траві: open air events

Літо - це час, коли святують не тільки в приміщенні, але й на природі. Про те, як вибрати формат свята, меню та інше, розкажуть на вебінарі.

Програма вебінару: 1. Особливості організації рекреаційної діяльності: як забезпечити зберегти якість продуктів і забезпечити комфорт обслуговування. 2. Різні формати неформальних заходів під відкритим небом: пікнік, барбекю, дитячі свята тощо. 3. Модна альтернатива традиційним застіль: урочистості на природі. 4. Підбір відповідного місця для проведення свята. 5. Поєднання високих стандартів обслуговування та еко-трендів.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова за посиланням.

Коли: о 19:00

Де: https://www.facebook.com/events/253197218786861/ 

 

vechirniykiev.com.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.