Головна  →  Новини  →  26 липня 2018

В Оболонському районі привітали працівників торгівлі з професійним святом

В Оболонському районі привітали працівників торгівлі з професійним святом

Щороку в останню неділю липня, в Україні відзначають День працівників торгівлі. Це свято засноване Указом Президента України від 05.06.1995р. №427/95.

Сьогодні, напередодні професійного свята від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака, перший заступник голови Роман Лелюк  та заступник голови Сергій Блохов привітали працівників торгівлі.

«Вітаю всі колективи підприємств торгівлі та ресторанного господарства з Днем працівників торгівлі! Життя будь-якої держави неможливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин, а професія «продавець» - одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі» – зазначив Роман Валерійович.

«Користуючись нагодою, хочу подякувати за вашу небайдужість до чужої біди, готовність прийти на допомогу. Ви неодноразово підтримували учасників АТО та ветеранів Другої світової війни, надавали допомогу госпіталям та інтернатам, будинкам сімейного типу та центрам реабілітації, населенню західних областей України під час паводків та пунктам обігріву у зимовий період року, а також військовій частині 3027 Національної гвардії України.

Бажаю вам міцного здоров’я, добрих справ, морального і матеріального задоволення від праці».

«Ваша праця – це вагомий внесок у розвиток району. Основним показ­ником  розвитку галузі є товарообіг роздрібної торгівлі, і Оболонський район,  завдяки вам, за цим показником займає І місце по місту Києву – додав Сергій Володимирович. -  Бажаю вам успіхів, процвітання ваших підприємств, втілення усіх задумів та реалізації планів на благо нашого району» .

За вагомий особистий внесок у розвиток сфери торгівлі, високий професіоналізм працівникам сфери торгівлі вручили подяки та вітальні листи. 

На сьогоднішній день  на території Оболонського району здійснює діяльність 706 об’єктів  стаціонарної торговельної мережі  по продажу продовольчих та непродовольчих товарів, 343 підприємства  ресторанного господарства, 9 ринків та торговельних майданчиків майже на 8 тис. торговельних місць.

В районі більше 50 супермаркетів, 14 торговельних та торговельно-розважальних центрів таких, як: «Дрім Таун», «Епіцентр», «Ашан», «Метро», «Городок», «Блокбастер», «Полярний»,  «Метрополіс», «Плазма», «Леруа Мерлен» та інші.

Відкриття сучасних прогресивних закладів торгівлі (торгові центри, супер-гіпермаркети) дало можливість забезпечити населення району торговельними площами на 1000 чоловік –   більше як у 2 рази, відповідно до діючих нормативів. 

За основним показ­ником  розвитку галузі - товарообігом роздрібної торгівлі - Оболонський район займає 1 місце по місту Києву – це 23 млрд. грн.

 ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку