Головна  →  Оголошення  →  1 серпня 2018

До уваги керівників та членів громадських об’єднань!

Діяльність громадських об’єднань супроводжується постійною проблемою пошуку фінансування  на реалізацію власних ідей  та проектів. Розуміючу важливість підтримки  діяльності громадських об’єднань, інформуємо Вас про актуальні грантові програми та конкурси, що можуть допомогти у реалізації Ваших проектів шляхом повного або часткового фінансування.

Премія «Земля Жінок»

Конкурс дозволяє отримати фінансову підтримку зразковим ініціативам, що реалізуються жінками для збереження природи й довкілля. Дана премія призначена для жінок, що реалізують проект із захисту навколишнього середовища на некомерційних засадах або ж реалізують соціальний бізнес. Це можуть бути проекти як індивідуальні, так і подані від організацій. 

 Дедлайн - 30 вересня 2018 року 

 http://www.yves-rocher-fondation.org/terre-de-femmes/comment-postuler/#

 Конкурс грантів «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах»

Міжнародний фонд «Відродження» за фінансової підтримки ЄС в межах проекту «Громадська синергія / Civic Synergy» оголошує конкурс грантів. Мета: Посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ.

 Дедлайн - 5 вересня 2018 року.

 https://gurt.org.ua/news/grants/47052/

 Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії

Посольство США запрошує українські неприбуткові та неурядові організації взяти участь у конкурсі проектів Фонду сприяння демократії. Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням і побудові громадянського суспільства в Україні. Заявки на загальний конкурс приймаються протягом усього року. Кінцевого терміну подачі заявок немає. 

 Конкурс діє постійно.

 https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/current-programs-grants-uk/ 

За даними  Ресурсного центру ГУРТ

Перейти до спискуВерсiя для друку