Головна  →  Новини  →  10 серпня 2018

ПП "Клініка медіком" надало роз'снення голові Оболонської РДА щодо проведення будівельних робіт

Вже досить довгий час  актуальним залишається питання будівництва  стаціонару  за адресою: Оболонська набережна, 9. Зважаючи на численні звернення  та загальну занепокоєність цим питанням мешканців району, з метою дотримання  законних прав громадян  головою Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  було направлено лист № 104-6471 від 19.06.2018 року  до ПП «Клініка Медіком»  для отримання достовірної інформації з нижче перелічених питань:

Чи будуть відкриті інфекційне чи туберкульозне відділення або морг у новому медичному центрі за адресою: вул. Оболонська Набережна, 9?

Чи буде здійснюватися розширення будівлі за допомогою прибудов або будівництво додаткових поверхів в новому медичному центрі за адресую: вул. Оболонська Набережна, 9?

Які відділення плануються відкрити у новому медичному центрі за адресою: вул. Оболонська Набережна, 9?

На якій стадії знаходиться розробка та погодження проекту реконструкції або капітального ремонту будівлі за адресою: вул. Оболонська набережна, 9?

Які плани щодо експлуатації існуючих місць для паркування біля будівлі за адресою: вул. Оболонська Набережна, 9?

Який ви плануєте порядок руху медичного транспорту навколо будівлі за адресою: вул. Оболонська Набережна, 9?

На підставі якого дозвільного документу Вами планувалось встановлення паркану навколо будівлі за адресою: вул. Оболонська Набережна, 9?

Яким чином планується утилізація біовідходів та сміття?

   Надаємо можливість ознайомитися з листом-відповіддю ПП «Клініка Медіком» від 20.07.2018 року. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку