Головна  →  Новини  →  14 серпня 2018

Літні відпочинкові заходи для дітей

Вже доброю традицією стало проведення в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі міста Києва літніх відпочинкових заходів для дітей. Спеціалісти центру подбали також і про підлітків та молодь, проводячи періодично для них пізнавально-навчальні екскурсії.

Цього разу для вихованців організовано прогулянку парком ім. Тараса Шевченка. Присутні вшанували пам'ять Великого Кобзаря відвідавши його пам’ятник. А біля головного червоного корпусу Національного університету екскурсанти прослухали історію його створення, інформацію про видатних особистостей, які навчалися та викладали в закладі.

А на завершення екскурсії всі були вражені розкішшю колекції Національного музею мистецтв імені Варвари та Богдана Ханенків. З цікавістю та насолодою молоді люди розглядали полотна італійських та флорентійських майстрів, картини художників Іспанії та Франції, ікони, шедеври з мармуру, натюрморти та гравюри з Японії .

Стомлені, але дуже задоволені від проведеного дня, екскурсанти поверталися до Центру з нетерпінням чекаючи наступної подорожі.

 

За інформацією Центру СПРДМФО

Перейти до спискуВерсiя для друку