Головна  →  Новини  →  14 серпня 2018

Інформація щодо окремої послуги для мешканців Києва - вивезення сміття

З 1 липня 2018 року вивезення побутових відходів у Києві стало окремою послугою.
У єдиному рахунку-повідомленні за липень вивезення побутових відходів вже відокремлено зі складу послуги з утримання будинків та прибудинкових територій і відображено окремим блоком.
Звертаємо увагу на нову методику нарахування за послугу: якщо раніше розрахунок вартості відбувався на квадратні метри житла, то зараз - на кожну зареєстровану в квартирі особу.
Зазначені зміни здійснені, зокрема, на виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та рішення Київської міської ради від 17.04.2018 № 479/4543 «Про визначення послуги, право на здійснення якої виборюється на конкурсних засадах». У результаті проведеного конкурсу, виконавцем послуги з вивезення побутових відходів є КП «Київкомунсервіс».
Для споживачів немає необхідності укладати індивідуальні договори з КП «Київкомунсервіс», оскільки 8 червня на сайті КП «Київкомунсервіс» та в газеті «Хрещатик» від 08.06.2018 р. опублікований відповідний публічний договір про надання послуг з вивезення побутових відходів власникам (наймачам, орендарям) квартир в багатоквартирних житлових будинках та власникам (наймачам, орендарям) житла в будинках приватного сектору міста Києва. Публічний договір вважається прийнятим усіма споживачами, які не надали заперечення щодо умов цього договору в установленому порядку.
Реквізити для сплати за комунальну послугу: вивезення ТПВ та великогабаритних відходів згідно нових тарифів, відповідно до публічного договору.
КП «Київкомунсервіс»
ЄДРПОУ 33745659
Банк: ПАТ «Банк Кредит Дніпро»
м. Київ
МФО: 305749
р/р: 26002000001099

Світлина від Комунальний концерн "Центр комунального сервісу".

 

За інформацією комунального центру ЦКС

Перейти до спискуВерсiя для друку