Головна  →  Новини  →  14 серпня 2018

Благодійна акція до свята Першого дзвоника

Київський молодіжний центр спільно з  Всеукраїнським благодійним фондом «Миру і добра» влаштовує благодійну акцію «School bag». Захід спрямований на матеріальну допомогу дітям соціально незахищених категорій до свята Першого дзвоника.

У рамках акції соціально активні підприємства України беруть участь у зборі матеріальної допомоги дітям до початку нового навчального року. Під матеріальною допомогою мається на увазі канцелярське приладдя для шкільного навчання.

«Невелика допомога у вигляді омріяних дрібниць, як-то зошити, ручки, олівці, можуть підвищити у дітей, потрапивших у складні життєві обставини, мотивацію до навчання», – говорить Анна Куценко, директорка Київського молодіжного центру.

Акція проводитиметься у три етапи: спочатку формується перелік компаній-учасників акції, потім – збір матеріальної допомоги. 31 серпня у парку імені Тараса Шевченка відбудеться презентація найбільшого шкільного рюкзака України. У ньому й буде зібране учасниками канцелярське приладдя для дітей, потрапивших у складні життєві обставини.

Компанії, які хочуть взяти участь у акції, можуть звернутися за адресою: [email protected], або за телефоном +380 (98) 721 22 77.

За інформацією Київського молодіжного центру

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку