Головна  →  Новини  →  16 серпня 2018

Київводоканал та Київтеплоенерго домовились про співпрацю щодо лічильників на воду

З метою зменшення навантаження на споживачів при проведенні робіт із засобами обліку холодної та гарячої води (лічильниками) ПрАТ «АК «Київводоканал» та КП «Київтеплоенерго» уклали договір про співпрацю.

Згідно даного договору Київводоканал має право здійснювати монтажні роботи із встановлення, заміни та виконання метрологічної повірки, опломбування та складання акту прийняття на абонентський облік квартирних засобів обліку гарячої води в будинках, за якими Київтеплоенерго є виконавцем послуг з постачання гарячої води.

Окрім підвищення якості сервісу, така співпраця має на меті:

– здешевлення витрат на усі роботи, що виконує кожна із компаній із квартирними засобами обліку води;

– пришвидшення відпрацювання відповідних заявок від мешканців;

– забезпечення прийняття на абонентський облік квартирних засобів обліку у встановлений законодавством термін;

– збільшення кількості робіт, що виконується наявним персоналом за рахунок зменшення витрат, часу на логістику, підготовку робочого місця, отримання доступу до помешкання та узгодження проведення робіт із замовником;

– підвищення лояльності споживачів до обох компаній та підвищення мотивації до вчасної оплати виконаних робіт та спожитих послуг.

Нагадуємо, тільки наявність лічильника дозволить вам сплачувати виключно за спожиту воду. Всі засоби обліку води повинні бути обов’язково опломбовані та своєчасно повірені.

Щоб замовити встановлення, опломбування, чи повірку засобів обліку холодної та гарячої води, ви можете звернутися до Київводоканалу любим зручним для вас способом:

- через Контакт-центр за телефоном +38 (044) 202-02-02

- через онлайн-форму на сайті Київводоканалу; 

- в одній з точок обслуговування споживачів Центру комунального сервісу (ЦКС).

vodokanal.kiev.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку