КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2018

Олександр Цибульщак представив звіт про роботу районної влади у І півріччі 2018 року

Олександр Цибульщак представив звіт про роботу районної влади у І півріччі 2018 року

Сьогодні, 18 серпня з метою належного інформування громади про підсумки діяльності, забезпечення прозорості та підзвітності райдержадміністрації Олександр Цибульщак публічно звітував про роботу районної влади у І півріччі 2018 року.

На заході були присутні мешканці району, представники депутатського корпусу Київради, Громадської ради при Оболонській РДА, підприємств та організацій району, ОСББ і ЖБК, органів самоорганізації населення, представники Оболонської райдержадміністрації.

Під час своєї доповіді Олександр Цибульщак зазначив, що діяльність районної влади протягом звітного періоду була спрямована на соціальний захист населення та захист прав дітей, збереження мережі закладів освіти та культури, утримання в належному санітарно-технічному стані території району та її озеленення, забезпечення тісної співпраці з громадою району у вирішенні питань місцевого значення. Голова району поінформував присутніх щодо результатів роботи з основних напрямків діяльності районної адміністрації, використання бюджетних коштів, досягнення та здобутки у всіх галузях життєдіяльності району, а також окреслив проблемні питання. Виступ голови Оболонської РДА супроводжувався демонстрацією інформаційно-аналітичної презентації. 

Слід зазначити, що за результатами рейтингової оцінки діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій за І півріччя 2018 року Оболонський район посів ІІІ місце.

Також голова району наголосив: "Районна влада і надалі буде докладати всіх зусиль для збереження позитивної динаміки розвитку та покращення рівня життя та добробуту населення".

Після презентації звіту, голова Оболонської райдержадміністрації відповів на запитання мешканців щодо діяльності районної держадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності району та планів на майбутнє.

ВІДЕО ЗВІТУ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.